Castellano   English
25-07-2007

Borsa de treball

La Borsa de Treball de l'ACCC neix amb l'objectiu de fomentar la mobilitat laboral, i ajudar als seus membres i a les empreses a establir contacte dins de l'àmbit de la comunicació científica.

Normes de funcionament

 

La Borsa de Treball és una eina de l'ACCC oberta a tothom.

 

Funciona com a taulell d'anuncis, on penjarem les ofertes que ens hagin arribat i que previament hauran estat validades per membres de la Junta de l'ACCC per garantir el seu origen.


Els interessats que vulguin enviar ofertes, si us plau poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'ACCC (secretaria-tecnica[at]accc.cat).

 

23-05-2017

COMMUNICATION OFFICER at BGSMath

TEMPORARY POSITION until July 2019

BGSMath (www.bgsmath.cat) is a collaborative initiative of the research groups in mathematics of four public universities located in the Barcelona area: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Pompeu Fabra (UPF) and Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), and an international research centre, Centre de Recerca Matemàtica (CRM), member of the CERCA network. Its primary objective is to provide doctoral and postdoctoral training at the highest level in an international environment. BGSMath became a  'Unit of Excellence Maria de Maeztu´ in 2015.

12-05-2017

Press Officer at EMBL, Heidelberg

EMBL is looking for a Press Officer to coordinate international media activities and raise the organisation’s profile with the press worldwide.

As Press Officer you will work with a group of writers, designers, web producers and analysts in our Strategy and Communications team, promoting the work of EMBL at its six sites in Europe. We are an international, friendly and supportive team, with ties to scientists and professionals throughout EMBL and to the broader science communication community. This role is based in Heidelberg, Germany.


More information.

 

09-05-2017

Science Writer, CERN

Are you a skilled Science Writer? Does the idea of producing and distributing information for the largest particle physics research lab in the world attract you? Join the Education, Communications and Outreach Group and make your contribution! Take part!

CERN is looking for a science writer that can write compelling text about particle physics.
Deadline for applications: 17 May 2017
More details here: http://cern.ch/go/6P8L

05-05-2017

Pràctiques al Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya busca una persona en pràctiques curriculars per col·laborar en alguns dels projectes de comunicació.

Proposta de practiques

 

Les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat indicant “pràctiques comunicació” adjuntant el CV i una carta de motivació (opcional).

 

24-04-2017

Gerent en una empresa de nova creació del sector de la comunicació de la recerca

Professional per cobrir la plaça de gerent en una empresa de nova creació del sector de la comunicació de la recerca a l’àrea de Barcelona.

Dos tipus de perfil s’adaptarien als requeriments, un professional amb formació de base científica o tècnica, que a més tingui un MBA o estudis en Direcció d’Empresa; o bé un professional amb formació empresarial i especialització o màster en Comunicació Científica. Les qüestions referents a remuneració, es tractaran directament amb els candidats en funció del seu interès en implicar-se en el projecte. Els interessats poden escriure a info@expografic.eswww.expografic.es

13-03-2017

Open position at ITER Communication

Communication Responsible Officer

Aquí podeu conèixer els detalls i com presentar-vos-hi.

12-09-2016

L'Institut Català d'Investigació Química (ICQC) cerca un comunicador científic

Oferta Laboral

L'Institut Català d'Investigació Quimica (ICIQ) cerca un comunicador científic

04-03-2016

El Centre de Recerca en Agrigenòmica cerca comunicador científic per a projectes de recerca

Oferta laboral

El Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRA) cerca comunicador científic per encarregar-se de la difusió de projectes de recerca. El CRA ofereix un contracte d'una durada de vuit mesos i termini per fer-hi arribar sol·licituds és el 17 de març.

13-01-2016

El Centre de Recerca en Agrigenòmica cerca cap de comunicació

Oferta laboral

A continuació podeu conèixer els detalls i com presentar-vos-hi.

10-12-2015

L'EUSJA cerca un equip de periodistes per coordinar un projecte europeu

Oferta laboral

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) ofereix feina a un equip de periodistes per coordinar la seva xarxa NUCLEUS, un projecte europeu de quatre anys dins de l'Horizon 2020. Els membres de l'equip hauran de ser periodistes acreditats i membres d'alguna associació que pertanyi a l'EUSJA, com ara l'ACCC.

04-12-2015

El centre de refugi de mamífers Primadomus cerca comunicador científic

Oferta laboral

L'entitat té oficines a Espanya i Holanda. El termini per presentar sol·licituds és el 27 de desembre.