Castellano   English
25-07-2007

Borsa de treball

La Borsa de Treball de l'ACCC neix amb l'objectiu de fomentar la mobilitat laboral, i ajudar als seus membres i a les empreses a establir contacte dins de l'àmbit de la comunicació científica.

Normes de funcionament

 

La Borsa de Treball és una eina de l'ACCC oberta a tothom.

 

Funciona com a taulell d'anuncis, on penjarem les ofertes que ens hagin arribat i que previament hauran estat validades per membres de la Junta de l'ACCC per garantir el seu origen.


Els interessats que vulguin enviar ofertes, si us plau poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'ACCC (secretaria-tecnica[at]accc.cat).

 

13-03-2017

Open position at ITER Communication

Communication Responsible Officer

Aquí podeu conèixer els detalls i com presentar-vos-hi.

12-09-2016

L'Institut Català d'Investigació Química (ICQC) cerca un comunicador científic

Oferta Laboral

L'Institut Català d'Investigació Quimica (ICIQ) cerca un comunicador científic

04-03-2016

El Centre de Recerca en Agrigenòmica cerca comunicador científic per a projectes de recerca

Oferta laboral

El Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRA) cerca comunicador científic per encarregar-se de la difusió de projectes de recerca. El CRA ofereix un contracte d'una durada de vuit mesos i termini per fer-hi arribar sol·licituds és el 17 de març.

13-01-2016

El Centre de Recerca en Agrigenòmica cerca cap de comunicació

Oferta laboral

A continuació podeu conèixer els detalls i com presentar-vos-hi.

10-12-2015

L'EUSJA cerca un equip de periodistes per coordinar un projecte europeu

Oferta laboral

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) ofereix feina a un equip de periodistes per coordinar la seva xarxa NUCLEUS, un projecte europeu de quatre anys dins de l'Horizon 2020. Els membres de l'equip hauran de ser periodistes acreditats i membres d'alguna associació que pertanyi a l'EUSJA, com ara l'ACCC.

04-12-2015

El centre de refugi de mamífers Primadomus cerca comunicador científic

Oferta laboral

L'entitat té oficines a Espanya i Holanda. El termini per presentar sol·licituds és el 27 de desembre.

04-12-2015

Nature cerca comunicador científic titulat en Física

Oferta laboral

La revista Nature cerca comunicador científic que sigui físic per gestionar els continguts de la secció News & Views. El termini per presentar-hi sol·licituds és el 18 de desembre.

25-11-2015

La companyia biotecnològica Amgen cerca comunicador científic

Oferta laboral

El lloc de feina serà a Barcelona i la persona selecciona s'encarregarà de desenvolupar, dissenyar i revisar materials i eines de comunicació mèdica, com ara reculls de diapositives d'acord amb l'estratègia de comunicació del producte i seguint els procediments normalitzats de treball i la legislació vigent.

12-11-2015

L'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya cerca comunicador científic

Oferta laboral

L'nstitut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) cerca un tècnic de comunicació i divulgació científica per donar suport en el manteniment de la pàgina web i xarxes socials, el contacte amb els mitjans i la comunicació interna, entre d'altres. El termini per enviar-hi sol·licituds és el 20 de novembre.

 

12-11-2015

El Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica cerca comunicador científic

Centre adscrit a la UPC

La persona seleccionada s'ocuparà de donar suport a grups de recerca del centre amb projectes nacionals i internacionals (europeus i llatinoamericans) i amb desenvolupaments per a empreses i d’altres institucions. El termini per enviar-hi sol·licituds és el 22 novembre de 2015. L'oferta està adreçada a candidats de menys de 30 anys que no hagi fet més de 5 anys d’haver acabat els estudis i que estiguin actualment a l’atur.

14-10-2015

L'Institut de Neurociències cerca comunicador científic

Oferta laboral

Les persones candidates hauran d'haver nascut posteriorment al 1985 i han de figurar inscrites en el Fichero del Sistema de Garantía Juvenil del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.