Castellano   English
25-07-2007

Borsa de treball

La Borsa de Treball de l'ACCC neix amb l'objectiu de fomentar la mobilitat laboral, i ajudar als seus membres i a les empreses a establir contacte dins de l'àmbit de la comunicació científica.

Normes de funcionament

 

La Borsa de Treball és una eina de l'ACCC oberta a tothom.

 

Funciona com a taulell d'anuncis, on penjarem les ofertes que ens hagin arribat i que previament hauran estat validades per membres de la Junta de l'ACCC per garantir el seu origen.


Els interessats que vulguin enviar ofertes, si us plau poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'ACCC (secretaria-tecnica[at]accc.cat).

 

27-03-2018

Autor de llibres educatius de ciència a Science Bits

Contracte indefinit a jornada completa

Les nostres unitats didàctiques estan dissenyades segons el model d'ensenyament constructivista de les 5E i utilitzen una gran quantitat de continguts multimèdia interactius (simuladors, vídeos, animacions, exercicis interactius, etc) per desenvolupar un aprenentatge basat en la investigació i el descobriment, i centrat en el desenvolupament de les competències bàsiques. Science Bits es pot utilitzar com a substitut dels llibres de text o com a material complementari.El projecte Science Bits ofereix als docents un conjunt de propostes didàctiques que els ajuden a ensenyar ciències de manera motivadora pels seus estudiants. 

30-11-2017

The Barcelona Supercomputing Center seeks a Dissemination Officer

The mission of the role will be to create communication actions regarding relevant research activities and results achieved to the scientific community, industry and general public.

The BSC is looking for a native English speaker (or equivalent) to work on the dissemination of European collaborative research projects and other dissemination-related activities. The chosen candidate will work within the BSC’s project dissemination unit within the Research, Support and Technology Transfer and Dissemination Department, collaborating with other member of the team, researchers and with external partners.

 

More information here

 

 

17-11-2017

Cap de comunicació digital a Biocat

A Biocat estan buscant un/a cap de comunicació digital per cobrir un permís de maternitat

S’incorporarà a l’equip de Comunicació i Màrqueting de l’organització, treballant sota la dependència de la directora del Departament. Gestionarà la comunicació digital de l’entitat i dels seus projectes, i comptarà amb la col·laboració d’una persona a mitja jornada

09-11-2017

IRB Barcelona seeks a Head of Advancement and External Relations

The successful candidate will be responsible for designing, developing and executing an overall advancement strategy to enhance and support IRB Barcelona’s international reputation as a world-class centre of excellence in biomedical research, advanced training, innovation and public engagement. 

More information here

18-09-2017

Oferta de feina: Responsable de comunicació de l'ACCC

A l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) busquem un/-a responsable de comunicació i secretari/secretària técnica, amb incorporació immediata, per a mitja jornada, en règim d’autònoms.

Els interessats, feu arribar el vostre CV com a molt tard el 26 de setembre a l’atenció de Núria Pairó – comunicacio561802646@907548634accc.cat 

Tot seguit, els detalls de en què consisteix la feina i el que es demana i valora.

14-09-2017

Oferta de feina al Centre for Genomic Regulation (CRG)

JUNIOR COMMUNICATIONS OFFICER FOR THE LAUNCH OF THE SPANISH NETWORK OF CENTERS OF EXCELLENCE IN RESEARCH

12-09-2017

OFERTA DE FEINA, REDACTOR A CCyC

 

Redactor/a – documentalista especializado/a en sector salud para la empresa de gestión de contenidos digitales CCyC. 

11-09-2017

Redactor/a Sector Salud y Social

 

Deseamos incorporar un redactor/a mediante convenio de prácticas Universidad-Empresa para colaborar con el equipo de redactores/as dando soporte en la elaboración de contenidos especializados en salud para ser publicados en medio digital.

31-07-2017

Celobert busca una tècnic de comunicació

Celobert és una cooperativa de treball sense ànim de lucre que ofereix serveis tècnics amb responsabilitat ecosocial en l'àmbit de la construcció i rehabilitació d'edificis, l’estalvi i l’eficiència energètica i les polítiques d’habitatge.

Amb la nostra activitat treballem per afavorir el dret a l’habitatge, els processos d'apoderament comunitari, i la reducció de la petjada ecològica.


https://drive.google.com/file/d/0B7iArqS3H3nwVngxNkRLTGpYVlE/view

31-07-2017

Responsable de Difusión en Museo Nacional de Ciencia y Tecnología (MUNCYT)

Diseñar y desarrollar los programas educativos y culturales, difundir las actividades del Museo, colaborar en la planificación de exposiciones, elaborar medios de información y gestionar su publicación, y aportar el conocimiento de las necesidades de los visitantes mediante su estudio y la investigación de la incidencia de las actividades.

31-07-2017

Scienseed busca un comunicador científic

We are a currently looking for a science communicator to join our growing team! You will be responsible for designing and executing communication strategies using a wide range of communication formats

If you are a creative mind and are willing to learn and innovate on each new project have a look at the full job description and drop us a line with your CVmotivation letter and our technical skills form filled in until the 30th of August and send it to recruitment319849499@515859262scienseed.com.


http://scienseed.com/recruitment/

07-06-2017

The Institute of Evolutionary Biology (IBE) is looking for a: Communications manager

The Institute of Evolutionary Biology (IBE) is a joint Institute of the Spanish National Research Council (CSIC) and the Pompeu Fabra University (UPF). IBE research is focused on the processes and mechanisms that generate biodiversity and on understanding the genetic basis of evolution.

Consulteu l'oferta de feina aquí.