Castellano   English
12-09-2019

Si et fas soci de l'ACCC l'últim quatrimestre de l'any, no pagues quota

 

  • L'ACCC fa 30 anys al 2020
  • Organitzem la trobada de socis a l'octubre
  • Busquem voluntaris per moderar les microxerrades de la Festa de la Ciència
  • Organitzem un curs d'estiu de comunicació i divulgació científica amb propostes dels nostres socis

 

 

El proper any l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) farà 30 anys. Per aquest motiu organitzarem esdeveniments i donarem suport a moltes iniciatives dels nostres associats. En les últimes juntes hem estat planificant diverses campanyes i activitats de cara a finals de 2019 i 2020 que et poden sortir molt a compte i ser del teu interès si et fas socio si ja ho ets.


 

Per exemple, el proper mes d'octubre celebrem una trobada de socis de l'ACCC en què els membres poden presentar els seus projectes de comunicació, divulgació i periodisme, ja siguin professionals o personals. És una bona oportunitat perquè totes les persones convidades són professionals del sector i pots donar a conèixer els teus projectes i fer networking.


A més, si et fas soci l'últim quatrimestre de l'any (entre setembre i desembre) no pagaràs la quota de 2019, que és de 50 euros a l'any (12,50 euros per als estudiants adjuntant còpia de matrícula). D’altra banda, l'ACCC modera les microxerrades de la Festa de la Ciència, també a l'octubre, i per això demanem voluntaris entre els associats. El voluntaris reben una retribució econòmica que els pot ajudar a cobrir la quota de l'any següent!


A més, per celebrar el nostre 30è aniversari estem organitzant tallers i un curs d'estiu de comunicació i divulgació científica, amb activitats proposades i impartides pels propis socis i sòcies de l’ACCC. Se celebrarà al Centre Cívic Vil·la Urania, els socis tindran una quota reduïda per poder assistir-hi. És una bona oportunitat per a formar-se i per a fer networking.


A banda d'aquests esdeveniments, ser soci de l'ACCC té bastants avantatges, com entrada gratuïta als museus amb el carnet de soci o formar part dels grups de treballs de l’ACCC (com el de gènere i comunicació científica, comunicació i nanociència, etc). Aquí, l’enllaç perquè els puguis consultar.


Si t'interessa fer-te membre de l’ACCC, envia’ns un mail secretaria-tecnica@accc.cat, i t’explicarem com donar-te d'alta. Si necessiteu més informació, també ens pots preguntar el que necessitis. I si ja ets soci/a i coneixes algú que li pugui interessar, no dubtis a enviar-li aquesta informació.