Castellano   English
07-05-2019

Us convidem a la II Trobada de socis i sòcies de l'ACCC

Aquest any destacarem els projectes centrats en art i ciència

Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper 22 d'octubre al centre cívic Vil·la Urània, on els socis i sòcies gaudiran d'una jornada de treball i d'exposició de projectes i activitats que ells mateixos estan desenvolupant per donar-los a conèixer a la resta de membres de l'ACCC.


I Trobada de socis ACCC

 

Aquest any volem destacar els projectes que uneixin art i ciència. Així, acceptarem tot tipus de propostes però donarem prioritat a aquesta temàtica. Editat: Ja no s'admenten més propostes de microxerrada.

 

Programa de la jornada:

  • 18:00h: Benvinguda a la Jornada per Raül Toran, President de l'ACCC.
  • 18:05h-19:10h: Presentació de propostes dels socis i sòcies (5 min de presentació per proposta). Modera Jordi Díaz, Vocal d'activitats divulgatives de l'ACCC.
  • 19:10h-20:00h: Dinàmica participativa: compartim idees establint sinèrgies i potenciant la col·laboració entre socis i sòcies de l'ACCC.
  • 20:00h-20:30h: Networking a la cafeteria de Vil·la Urània

 

Per participar, cal omplir el següent formulari, on podreu presentar la vostra proposta de microxerrada de cinc minuts per explicar breument el teu projecte o iniciativa i compartir-lo amb la resta de membres. 

 

Aquest any, a més, podeu portar un acompanyant, encara que no sigui soci/sòcia de l'ACCC, perquè també tingui l'oportunitat de veure tot el que feu els membres de l'Associació.

 

Acte gratuït // Només per socis i sòcies de l'ACCC i acompanyants // Places limitades // Pots assistir encara que no presentis una proposta.