Castellano   English
22-07-2015

Beques per al 18th European Health Forum

A la localitat austríaca de Gastein

L'European Union of Science Journalists' Associations (EUSJA) disposa de set beques per a periodistes científics per assistir al Forum Europeu de Salut que se celebra anualment a Gastein (Àustria), i que  enguany tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d'octubre.


 

Les persones interessades en poder demanar una beca han de ser membres d'associacions afiliades a l'EUSJA -com ara l'ACCC-  i han d'exercir de  periodistes de plantilla o treballar com a freelancers per a algun mitjà de comunicació.

 

Les beques inclouen l'allotjament (4 nits), els àpats i el transport des de l'aeroport de Salzburg  (i al revés). La inscripció al fòrum va a càrrec dels organitzadors Els assistents becats només s'hauran de fer càrrec del viatge d'anada i tornada des del seu lloc de procedència.

 

En cas de tenir-ne interès, cal escriure un correu a mercepiqueras1645695961@317906755gmail.com -amb còpia a secretaria-tecnica1645695961@317906755accc.cat- abans del 7 d'agost, indicant (en anglès quan escaigui): nom i cognoms, mitjà (o mitjans) en el qual treballa o amb el qual col·labora com a freelancer, correu electrònic i número de telèfon mòbil.

 

Podeu llegir tota la informació sobre el fòrum de Gastein i consultar el seu programa al seu web.