Castellano   English
23-04-2015

Beques per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor a Viena

Del 2 al 5 de setembre

L'European Union of Science Journalists' Association (EUSJA) ofereix beques pels periodistes o freelancers que siguin socis o sòcies de les seves entitats membres, com ara l'ACCC, per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor que se celebrarà a Viena del 2 al 5 de setembre. Les persones interessades heu d'enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mercepiqueras@gmail.com amb nom i cognoms, mitjà de comunicació on treballeu o col·laboreu (en anglès i posant enllaços que ho evidenciïn), correu electrònic, telèfon mòbil i una breus línies de motivació en anglès per assistir-hi. El termini és el 27 de maig.


 

Els ajuts cobreixen 4 nits d'hotel, comptant des de l'1 de setembre, i s'hi inclouen les despeses de l'allotjament, els àpats i la inscripció als congressos. Les persones seleccionades hauran de fer-se càrrec dels costos del viatge.

 

El 9th Congress of the European Pain Federation és una bona oportunitat per conèixer i poder entrevistar investigadors d'arreu del món experts en el dolor. Podeu trobar tota la informació de l'esdeveniment, com ara al programa al web, fent clic aquí.