Castellano   English
25-04-2014

Beques per assistir a l'ESOF2014

Una oportunitat per als membres de l'ACCC

L'European Union of Science Journalist's Association (EUSJA), entitat de la qual forma part l'ACCC, ofereix tres beques de 500 euros a joves periodistes per assistir al Euroscience Open Forum (ESOF) de 2014 que tindrà lloc a Copenhaguen del 21 al 26 de juny d'enguany.


 

L'ESOF és un dels esdeveniments científics biennals més importants d'Europa sobre recerca i innovació. Un fòrum que tracta els temes més nous i actuals de la ciència i on es troben investigadors, empresaris, emprenedors, innovadors, responsables polítics, líders de la ciència i tecnologia i el públic en general de tot el món. A l'ESOF els assistents s'assabenten dels nous descobriments i reptes científics i poden participar en debats sobre la direcció que està prenent la recerca en la ciència, les humanitats i les ciències socials.

 

Aquestes beques està dirigides a joves periodistes que treballin en un mitjà de comunicació o que siguin freelancers i, a més, és imprescindible que siguin membres d'alguna de les entitats que conformen l'EUSJA, com és el cas de l'ACCC.

 

Si hi esteu interessats, envieu un correu abans del 28 d'abril a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mpiqueras@microbios.org.

 

Haureu d'indicar (en anglès allà on escaigui):

- nom i cognoms

- adreça-e

- número de telèfon mòbil

- CV molt breu (només unes poques línies)

- què us motiva per assistir a l'ESOF

 

L'EUSJA informarà el resultat de la convocatòria el 5 de maig perquè les  persones seleccionades tinguin prou temps per preparar el viatge. Trobareu informació sobre l'ESOF2014 en el seu web.