Castellano   English
20-09-2018

Arriba la segona edició de CerebroBoca


  • L'esdeveniment reunirà a professionals, empreses, institucions i molts altres agents del sector de la comunicació i la innovació científica

  • Els membres de l'ACCC tindran descompte del 40% en l'entrada com a associació amiga

El 4 d'octubre, La Casa Encendida de Madrid acull l'esdeveviment CerebroBoca, organitzat per l'Associació Espanyola de Comunicació Científica (AECC), en el qual l'ACCC col·laborarà com a associació amiga en la seva difusió.


CerebroBoca és un esdeveniment dirigit a grans empreses i institucions públiques i privades, nous emprenedors, start-ups, agents d'innovació que posen els seus coneixements al servei de la societat, personal investigador d'universitats i centres d'R + D + I, així com personal administratiu, professionals del món de la ciència, la tecnologia, el medi ambient, la salut, la innovació social ... i, per descomptat, periodistes i comunicadors. El seu objectiu és donar a conèixer què, com i qui està innovant i comunicant, així com donar eines per a una comunicació més propera i eficaç.

 

Durant l'esdeveniment es realitzaran ponències, tallers pràctics, i networking perquè tots els assistents puguin sortir d'allà amb les idees clares i eines per desenvolupar la comunicació en les seves empreses o institucions. El programa ja està disponible i la venda d'entrades ha començat. Els socis de l'ACCC tindran un codi de descopte que podran fer servir a l'hora de comprar l'entrada. Demana'l a secretaria-tecnica53535447@1289946796accc.cat.

 

Més informació:

 

Web de CerebroBoca