Castellano   English
03-03-2017

Cinc beques per un viatge d'estudis a Estonia per periodistes científics membres de l'EUSJA

Un viatge d'estudis que permet a periodistes i investigadors compartir el seu dia a dia. 

L'Associació d'Estònia de Periodistes Científics, juntament amb el Consell de Recerca Estonià, conviden a cinc periodistes membres d'alguna de les associacions de l'EUSJA (European Union of Science Jounalists' Association) —entre les quals l'ACCC— a un viatge d'estudis a Estònia del 14 al 16 de juny del 2017.


L’objetiu del viatge és donar la oportunitat als periodistes d’explorar els diferents àmbits de recerca del país, involucrant-se en el treball de camp i compartint el dia a dia amb els invetigadors. Cada participant podrà escollir fins a 4 treballs de camp o de laboratori en els que vulgui participar i conèixer-ne més detalladament els mètodes i la rutina. A més a més, gaudirà de la possibilitat d’entrevistar els científics.

 

La llista de projectes inclou l’estudi de diversos camps, com l’ecosistema, el medi-ambient, la criptografia o altres més propers al sector tecnològic.

 

Estònia

 

Les beques inclouen l'allotjament del dia 13 al 17, els àpats i el transport local. Els participants s’hauran d’encarregar de les despeses del viatge d’anada i tornada a Estònia.

 

Les persones interessades, si us plau, feu-nos arribar un correu a secretaria-tecnica1888222228@2058972409accc.cat abans del 16 de març amb:

  • CV
  • Un escrit de 250 paraules com a màxim explicant què t'aportaria el viatge.
  • Fins a 5 exemples de publicacions anteriors.  

Per a més informació consulteu: http://www.eusja.org/a-study-trip-to-the-fields-of-estonian-research/