Castellano   English
16-02-2016

"Això que investigues, per a què serveix?", a Molins de Rei

Una mostra per explicar resultats de l'activitat de recerca a públic general

La mostra Això que investigues, per a què serveix? -impulsada per l'ACCC el 2011 amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i la Generalitat de Catalunya- torna a ser exposada en públic, concretament a l'Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei (Carrer Ntra. Sra. de Lourdes, 34). L'exposició pretén apropar la recerca que sol sortir menys als mitjans de comunicació, és a dir, la recerca no tan mediàtica, per fer-la més entenedora. S'ha basat en 15 línies de recerca, entre les quals trobem la paleoecologia de l'evolució humana, la geomàtica, la bioestadística en genètica, la recerca en xarxes complexes o la química computacional.La mostra a l'Institut (foto: ACCC)

 

Segons Raül Toran, vicepresident de l'ACCC, amb aquesta exposició "hem intentat presentar diferents línies de recerca, i les seves aplicacions pràctiques, que s'estan portant en centres d'investigació i universitats de tota Catalunya". Un dels seus comissaris, Daniel Aguilar -soci de l'ACCC- comenta que "no ha estat fàcil seleccionar els centres o unitats de recerca, entre els quals hi ha centres del CERCA, del CSIC, de les principals universitats, com la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Girona".

 

Això que investigues, per a què serveix? ha voltat per diferents indrets de Catalunya després de ser exposada al 2011 a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona. En aquest enllaç podeu veure un reportatge en vídeo del dia de la inauguració.