Castellano   English
06-02-2017

Inscriu-te al «VI Congreso de Comunicación Social de la Ciencia» amb un descompte per ser membre de l'ACCC

L’AECC i la Universidad de Córdoba organitzen la «VI Edición del Congreso de Comunicación Social de la Ciencia»

 

L’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) i la Universidad de Córdoba organitzen una nova edició del «Congreso de Comunicación Social de la Ciencia» sota el lema «Cultura y Ciencia. Viejos retos, nuevos medios». El congrés tindrà lloc els dies 23, 24 y 25 de novembre del 2017 a la seu del Rectorat de la Universitat de Córdoba (Av. Medina Azahara, 5, Córdoba). Les inscripcions i el termini per la presentació de comunicacions ja estan oberts, i els socis de l’ACCC podran gaudir de descomptes especials. 

 

06-02-2017

Inscriu-te al «VI Congreso de Comunicación Social de la Ciencia» amb un descompte per ser membre de l'ACCC

La AECC y la Universidad de Córdoba organizan la «VI Edición del Congreso de Comunicación Social de la Ciencia»

 

La Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) y la Universidad de Córdoba organizan una nueva edición del «Congreso de Comunicación Social de la Ciencia» bajo el lema «Cultura y Ciencia. Viejos retos, nuevos medios». El congreso tendrá lugar los días 23, 24 y 25 de noviembre de 2017 en la sede del Rectorado de la Universidad de Córdoba (Av. Medina Azahara, 5, Córdoba). Las inscripciones y el plazo para la presentación de comunicaciones ya están abiertos, y los socios de la ACCC podrán disfrutar de descuentos especiales.

  

El VI Congreso de Comunicación Social de la Ciencia tractarà sobre la diversitat professional, de formats i mitjans utilitzats per a la divulgació de la ciència a Espanya. A més a més, s’aprofundirà sobre el paper de la ciència a la cultura i la importància de reivindicar la cultura científica a les societats democràtiques.

 

Podeu realizar les incripcions a través del web de l’esdeveniment.